Vilkår for bruk

KAMPANJE SHIPPING TIMES
Bruk opptil 45 dager på salgsfremmende produkter og / eller salgsfremmende frakt.
Enkeltartikler kan sendes separat.


OVERSIKT
Dette nettstedet drives av New Endless Technology LTD. På hele siden refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til New Endless Technology LTD. New Endless Technology LTD. tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.
Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår "Tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Tjenestevilkår", "Vilkår"), inkludert disse tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innhold.
Les disse vilkårene for bruk nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av dette nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse tjenestevilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.
Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av endringer utgjør aksept av disse endringene.


AVSNITT 1 - BETINGELSER FOR ONLINEBUTIKK


Ved å godta disse tjenestevilkårene, erklærer du at du er minst myndighetsalderen i din stat eller din provins der du er bosatt, eller at du er myndighetsalderen i din stat eller provinsen din og du har gitt oss ditt samtykke til at mindreårige i din husstand kan bruke dette nettstedet.
Du kan ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller til uautoriserte formål, og du kan heller ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til lov om opphavsrett).
Du må ikke overføre ormer, virus eller koder av destruktiv art.
Brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av dine tjenester.


AVSNITT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten til å nekte å gi tjenester til noen, uansett årsak når som helst.
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og innebære (a) overføring over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til tilkoblende nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon krypteres alltid under overføring over nettverk.
Du samtykker i ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av Tjenesten, bruk av Tjenesten, eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss. .
Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun inkludert for å gjøre det lettere og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.


AVSNITT 3 - NØYAKTIGHET, FULLFERDIGHET OG TIDLIGHET AV INFORMASJON
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer aktuelle kilder til informasjon. Enhver avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.
Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre innholdet på dette nettstedet, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.


AVSNITT 4 - MODIFIKASJONER TIL TJENESTEN OG PRISER
Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avvikle tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel.
Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjoner eller avvikling av tjenesten.


AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)
Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan finnes i begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til returpolitikken.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger og bilder av produktene våre som vises i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av noen farger er nøyaktig.
Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av eventuelle produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på produkter eller tjenester på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg, vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.


AVSNITT 6 - Nøyaktighet i fakturering og kontoinformasjon
Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vår skjønn ser ut til å være plassert av forhandlere, for videresalg eller av distributører.
Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din, kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene og kontakte deg etter behov.
For flere detaljer, vennligst gå gjennom Returpolicyen.


SEKSJON 7 - VALGFRIE VERKTØY
Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har kontroll over.
Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy ”som det er” og “som tilgjengelig” uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen påtegning. Vi har ikke noe ansvar overhodet relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.
Enhver bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet, er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene til verktøyene som leveres av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.
Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner via nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.


AVSNITT 8 - TREDJEPARTS KOBLINGER
Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde materiale fra tredjeparter.
Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Les nøye gjennom tredjeparts retningslinjer og fremgangsmåter, og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjepart.


AVSNITT 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDING OG ANDRE INNSENDELSER
Hvis du på vår forespørsel sender visse spesifikke innleveringer (for eksempel konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss, sender kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, per post eller på annen måte (samlet, 'kommentarer'), godtar du at vi når som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke i hvilket som helst medium kommentarer du sender til oss. Vi er og skal ikke være forpliktet (1) til å bevare kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til å, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn finner ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte bryter noen parts intellektuelle eiendom eller disse vilkårene for bruk. .
Du samtykker i at kommentarene dine ikke bryter med noen tredjeparts rett, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller eiendomsrett. Du godtar videre at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, krenkende eller uanstendig materiale, eller inneholder noe datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller et relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for kommentarer og nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss ikke noe ansvar for eventuelle kommentarer lagt ut av deg eller noen tredjepart.


AVSNITT 10 - PERSONLIG INFORMASJON
Din innlevering av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy. For å se vår personvernpolicy.


SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTSLIPP
Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produkt fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler, og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, unntatt som loven krever. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som er brukt i tjenesten eller på et relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.


SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK
I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for noen form for ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte med internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale ordinanser; (d) å krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedsette, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning; (f) å levere falske eller villedende opplysninger; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på noen som helst måte til å påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller ethvert relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personlige informasjon; (i) å spamme, phish, skade, påskudd, spider, gjennomsøke eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller ethvert relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller ethvert relatert nettsted for brudd på disse retningslinjene.


AVSNITT 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING
Vi garanterer ikke, representerer eller garanterer at din bruk av tjenesten vår vil være uforstyrret, betimelig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller kansellere tjenesten når som helst uten varsel til deg.
Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på din egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten leveres (med unntak av det som uttrykkelig er angitt av oss) 'som den er' og 'som tilgjengelig' for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.
I intet tilfelle skal New Endless Technology LTD., våre direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldig, straffende, spesielle skader eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller på annen måte, som oppstår fra din bruk av tjenesten eller produkter anskaffet ved bruk av tjenesten, eller for ethvert annet krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i noen innhold, eller ethvert tap eller skade av noe slag påført som et resultat av bruken av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de blir informert om deres mulighet. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar være begrenset til det maksimale omfang loven tillater.


AVSNITT 14 - SKADELØSNING
Du godtar å identifisere, forsvare og holde ufarlig New Endless Technology LTD. og vårt mor, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, styremedlemmer, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlig fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatutgifter, gjort av tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på lov eller tredjeparts rettigheter.


AVSNITT 15 - FORSKJELLIGHET
I tilfelle at en bestemmelse i disse vilkårene for tjenesten bestemmes som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel være håndhevbar i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse vilkårene for Tjeneste, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten til andre gjenværende bestemmelser.

AVSNITT 16 - OPPSIGELSE
Partenes forpliktelser og forpliktelser som er pådratt før avslutningsdatoen, skal overleve avslutningen av denne avtalen for alle formål.
Disse tjenestevilkårene gjelder med mindre og til de blir sagt opp av deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse vilkårene ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis du etter vår egen vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, å overholde noen vilkår eller bestemmelser i disse tjenestevilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med dato for oppsigelse; og / eller vi kan følgelig kan nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller noen del derav).


SEKSJON 17 - HELE AVTALEN
Unnlatelsen av at vi utøver eller håndhever noen rettigheter eller bestemmelser i disse tjenestevilkårene, skal ikke utgjøre et frafall av slik rettighet eller bestemmelse.
Disse tjenestevilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller med hensyn til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag. , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).
Uklarheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot den utarbeidende parten.


SEKSJON 18 - GJELDENDE LOV
Disse vilkårene for bruk og eventuelle separate avtaler som vi tilbyr deg tjenester til, skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Storbritannia.


AVSNITT 19 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅRENE
Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.
Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av endringer i disse vilkårene for bruk utgjør aksept av disse endringene.


SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON
Spørsmål om vilkårene for bruk skal sendes til oss ved hjelp av kontaktskjemaet vårt.
 

Innstilling av personvern
Vi bruker informasjonskapselfiler (cookie filer) til å tilpasse innholdet og annonseringen, tilby sosiale medier og analysere tilstedeværelsen på nettet vårt for individuelle brukere. Vi deler informasjon om arbeidet ditt på nettet med våre partnere for sosiale medier, annonsering og behandling av analyser i samsvar med prinsippene for behandling av personlig opplysningsdokumenter. I en del "Innstilling av informasjonskapselfiler (cookie filer) kan du stille inn dine preferanser. Ved å bruke den godtar du informasjonskapslerfilene (cookie filene).